logo Kaptein tweewielers
Gezond, blij en fit door de lockdown – deel 2

Alweer de tweede week van de lockdown en de feestdagen staan voor de deur. Helaas zullen deze dit jaar in kleinere kring worden gevierd dan normaal. Aan de andere kant betekent dat misschien wel meer tijd om te fietsen!

Om alle Corona en Kerst kilo’s er weer af te fietsen delen we een mooie lange route met je. De route start weer bij Kaptein en gaat langs de Vecht naar het zuiden. Bij Breukelen sla je af richting het westen en via de Kromme Mijdrecht, de Amstel en de Drecht rijden we naar de Ringvaart. Hier gaat de route verder door de Bollenstreek richting Langevelderslag. Het laatste stuk gaat door de prachtige Kennemerduinen en via het Brettenpad weer terug naar Amsterdam. Een flinke ronde dus kleed je goed aan! In dit blog geven we je advies over welke kleding je moet dragen.

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost deze verbouwing, inrichting en verhuizing in één! Maar wat zijn we trots op het resultaat. We hebben met onze nieuwe shop echt iets unieks neergezet in Nederland.Dit willen we graag met jou vieren. En wel op vrijdag 9 juni! Op deze dag ben je van harte welkom om onze nieuwe winkel én werkplaats te bewonderen.

Deze dag staat in het teken van samen fietsen en genieten! Sluit vooral aan bij de volgende ritten:Coffee Club Ride 

  • Ongeveer 40 kilometer
  • Eén groep van 30-32 km/h gemiddeld
  • 06:30 vertrek vanaf Cafe Vrijdag
  • Koffie en klein ontbijt bij Kaptein na de rit
KCC x Etxeondo & Friends VrijMiRide 
  • Ongeveer 65 kilometer
  • Meerdere groepen met verschillende snelheden
  • 15:00 pre-ride snacks en om 15:30 vertrek vanaf Kaptein Tweewielers
  • 17:30 post-ride snacks
Om 18:00 begint het officiële openingsfeest en proosten we samen op onze nieuwe shop. Het bier staat koud, we hebben lekkere wijn in huis en uiteraard verschillende hapjes en snacks. Het feestje zal tot ongeveer 21:00 duren. Dus kom gezellig langs om dit samen met ons te vieren! Ook als je niet meefietst ben je van harte welkom.Tot vrijdag 9 juni!