logo Kaptein tweewielers
Winkel

Winkel

Onze passie voor de fiets zie je terug in de winkel. Van het team van specialisten tot de koffie, van de topproducten tot de wekelijkse dinsdagavondritten

Of je nu een die hard racer of avonturier bent, een commuter of mountainbiker: bij ons ben je welkom! Zes dagen per week. Je hebt onze aandacht en we nemen de tijd voor je. 

We verkopen Specialized, Bianchi, Kona en Schindelhauer fietsen. In elke prijsklasse en voor ieder niveau. Je kunt bij ons terecht voor kleding van Agu en Exteondo en we hebben zo ongeveer elke accessoire die je maar kan bedenken. Je hoeft geen avonden lang het internet af te struinen, dat hebben wij al voor je gedaan. En als we het niet hebben, regelen we het voor je.

En: we hebben koffie. Hele lekkere koffie 😉


Onze werkplaats is open, winkelen op afspraak!

Winkelen kan gelukkig weer! Onze werkplaats is ook geopend voor reparaties en onderhoud. Je kan je fiets afgeven op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op: we werken uitsluitend op afspraak.

Our workshop is open, shopping on appointment!

Fortunately, shopping is possible again! Our workshop is also open for repairs and maintenance. You can drop off your bike at Rhijnvis Feithstraat 49. Pay attention: we work on appointment only.