logo Kaptein tweewielers
Win een Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer

Net als voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer een indoor fiets challenge! Er wordt gestreden om een Wahoo ELEMNT BOLT ter waarde van € 239,-!! In onze winkel op de Overtoom hebben we een mooie set-up staan van Wahoo, bestaande uit een KICKR en een KICKR CLIMB. Een KICKR is een smart trainer waar je met je eigen fiets in de wintermaanden op kunt door trainen. Om het nog realistischer, en vooral ook zwaarder te maken kan je met de KICKR CLIMB de hoogtemeters nabootsen. Op deze manier ervaar je het indoor fietsen alsof je echt in de bergen rijdt.

Maar hoe kan jij die fietscomputer winnen? Heel simpel. Het enige dat je moet doen is de snelste tijd neerzetten op de Epic KOM in Zwift. Een klim van 415 m hoog. Voor wie nog niet bekend is met Zwift: dit is een virtuele wereld waar je met bovengenoemde set-up in kan rond fietsen.

Om de competitie eerlijk te houden wegen we elke deelnemer voorafgaand aan de race. Dit vanwege het simpele feit dat het uiteindelijk gaat om wie het hoogste wattage per kilogram trapt. Eerdere winnaars zijn uitgesloten van competitie. De competitie duurt tot eind januari. Genoeg tijd dus om je voor te bereiden!

Dus kom langs en pak die KOM (King of the Mountain) of QOM (Queen of the Mountain). We hebben dus ook een apart vrouwenklassement. De challenge loopt tot 31 januari 2020. Hierna worden de KOM en QOM bekend gemaakt.