logo Kaptein tweewielers
Win een Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer

Net als voorgaande jaren organiseren we dit jaar weer een indoor fiets challenge! Er wordt gestreden om een Wahoo ELEMNT BOLT ter waarde van € 239,-!! In onze winkel op de Overtoom hebben we een mooie set-up staan van Wahoo, bestaande uit een KICKR en een KICKR CLIMB. Een KICKR is een smart trainer waar je met je eigen fiets in de wintermaanden op kunt door trainen. Om het nog realistischer, en vooral ook zwaarder te maken kan je met de KICKR CLIMB de hoogtemeters nabootsen. Op deze manier ervaar je het indoor fietsen alsof je echt in de bergen rijdt.

Maar hoe kan jij die fietscomputer winnen? Heel simpel. Het enige dat je moet doen is de snelste tijd neerzetten op de Epic KOM in Zwift. Een klim van 415 m hoog. Voor wie nog niet bekend is met Zwift: dit is een virtuele wereld waar je met bovengenoemde set-up in kan rond fietsen.

Om de competitie eerlijk te houden wegen we elke deelnemer voorafgaand aan de race. Dit vanwege het simpele feit dat het uiteindelijk gaat om wie het hoogste wattage per kilogram trapt. Eerdere winnaars zijn uitgesloten van competitie. De competitie duurt tot eind januari. Genoeg tijd dus om je voor te bereiden!

Dus kom langs en pak die KOM (King of the Mountain) of QOM (Queen of the Mountain). We hebben dus ook een apart vrouwenklassement. De challenge loopt tot 31 januari 2020. Hierna worden de KOM en QOM bekend gemaakt.

Beste klant,

Je bent van harte welkom in onze winkel en werkplaats. We vragen je wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 3 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je fiets zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear customer,

You are welcome in our shop and workshop, but we ask you kindly to respect our rules:

  • Maximum 1 customer at the same time in the workshop and maximum 3 customers at the same time in the store. Is the door closed? Then wait outside until it's your turn.
  • Are you coming for the workshop? Then take the entrance at Rhijnvis Feithstraat 49. Please note! At this time you cannot come by with your bike without an appointment. Call us to schedule a repair.
  • Please keep 1.5 meters distance and stay behind the counter. Respect our staff and yourself! Let's stay healthy!!
  • We only accept PIN payments and no cash.

We try to keep our service level high, but in some cases it can be somewhat less than expected. We try our best for you lovely people!!

Regards Team Kaptein