logo Kaptein tweewielers
The Battle

De mannen van de Live Slow Ride Fast podcast zijn al sinds de start van deze podcast graag geziene gasten. We hebben ze dan ook al 5 keer mogen verwelkomen en de winkel omgebouwd tot hun favoriete stamkroeg. Ongeveer een jaar geleden werd voor een groot publiek de film Transit van Laurens ten Dam vertoond. Hierin zie je hoe hij in een dag van “pro bike racer” naar “pro adventurer” transformeert.

In de podcast opname die volgde werd een mooie challenge aangegaan tussen Lau en Thomas: wie is er sneller in de Egmond-Pier-Egmond strandrace? Zo gezegd zo gedaan. Maar toen kwam Corona, dus de wedstrijd moest in aangepaste vorm plaatsvinden. Zaterdag 9 januari was het zo ver! Naast de challenge tussen Lau en Thomas zijn ook Service Koers en Kaptein Tweewielers de strijd met elkaar aangegaan. En wie heeft er gewonnen? Dat blijft nog even spannend totdat de korte film over the Battle wordt gelanceerd! Hieronder alvast een korte impressie van de race.

Onze werkplaats is open!

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen van 14 december is de winkel helaas wel gesloten. Onze werkplaats is gewoon geopend voor reparaties en onderhoud. Je kan je fiets afgeven op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op: we werken uitsluitend op afspraak.

Our workshop is open!

Due to the new Corona measures of December 14th, the store is unfortunately closed. Our workshop is open for repairs and maintenance. You can drop off your bike at Rhijnvis Feithstraat 49. Pay attention: we work on appointment only.