logo Kaptein tweewielers
The battle: the movie

We schrijven december 2019. Tijdens de opname van een podcast bij Kaptein Tweewielers daagt voormalig prof en oude vriend Thomas Dekker Laurens uit voor een battle op het strand. Hoewel Thomas al een aantal jaren niet meer op zijn fiets had gereden, was hij er nog steeds van overtuigd dat hij binnen een jaar Laurens erop zou kunnen leggen.

Thomas had een jaar om weer in topvorm te komen. Om hem hierin te ondersteunen heeft Specialized verschillende fietsen beschikbaar gesteld die door ons zijn opgebouwd met gesponsorde componenten van Shimano en Roval. Speciaal voor the battle hebben we een S-Works Epic omgebouwd tot strandfiets met de volgende specs:

Daarnaast is Thomas door Jeffrey middels een bikefit nog beter op de fiets gezet. Nu komt het alleen nog aan op trainen, goede voeding en sterker worden. Hoe dat heeft uitgepakt zie je in onderstaande film.

Onze werkplaats is open!

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen van 14 december is de winkel helaas wel gesloten. Onze werkplaats is gewoon geopend voor reparaties en onderhoud. Je kan je fiets afgeven op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op: we werken uitsluitend op afspraak.

Our workshop is open!

Due to the new Corona measures of December 14th, the store is unfortunately closed. Our workshop is open for repairs and maintenance. You can drop off your bike at Rhijnvis Feithstraat 49. Pay attention: we work on appointment only.