logo Kaptein tweewielers
Review: Specialized Rhombus banden

Tussen Kerst en oud en nieuw was Kaptein Tweewielers dicht, dus had ik mooi de kans om af en toe te fietsen. Het was geen witte, maar een erg natte kerstvakantie! Tijd voor wat cross rondjes door de modder dus. Gelukkig had ik net mijn banden verwisseld voor de Specialized Rhombus band met een extra grote nop. Waar het op sommige punten veel glibberen en glijden was met mijn andere banden had ik nu super veel grip en kon de bochten weer scherp aansnijden. Ik rij deze banden tubeless met ongeveer 2.5 à 3 bar. Dat ligt een beetje aan het parcours. Hoe modderiger en natter hoe lager de bandenspanning.

Ook door zeer modderige stukken snijdt deze band perfect heen. Voor mij echt een aanrader in de nattere periode. Enig nadeel: ze lopen wat zwaarder over de verharde stukken weg. Maar zeg nou eerlijk, die vermijden we toch het liefst 🙂 De band is 42 mm breed en te koop bij Kaptein Tweewielers voor € 49,90.

Onze werkplaats is open!

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen van 14 december is de winkel helaas wel gesloten. Onze werkplaats is gewoon geopend voor reparaties en onderhoud. Je kan je fiets afgeven op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op: we werken uitsluitend op afspraak.

Our workshop is open!

Due to the new Corona measures of December 14th, the store is unfortunately closed. Our workshop is open for repairs and maintenance. You can drop off your bike at Rhijnvis Feithstraat 49. Pay attention: we work on appointment only.