logo Kaptein tweewielers
Live Slow Ride Fast podcast – Episode 42

Op woensdagavond 4 september was Kaptein Tweewielers voor de derde keer gastheer van de Live Slow Ride Fast podcast!

Voor wie deze podcast nog niet kent een korte introductie. Gastheer van de show is Stefan Bolt, trouwe klant bij Kaptein. Samen met ex-wielrenner Laurens ten Dam bespreken ze alles wat met wielrennen en gravellen te maken heeft. Koers, voeding, training, materiaal, routes: you name it! En je hoort de laatste geruchten uit het peloton. Een geniale podcast die je gewoon moet luisteren.

Aangezien Laurens (en wij zelf ook) wel van een goeie BBQ houden, hadden we een goeie braai geregeld. Goed vlees van onze buren op de Overtoom. Aan het materiaal kon het ook niet liggen: een gewone BBQ en een green egg BBQ. Topmateriaal en topvlees dus. Uiteraard ook de nodige speciaalbiertjes en wijn. Vooral barolo schijnt populair te zijn bij de heren.

Toen de keeltjes goed gesmeerd waren begon de opname van de podcast. Zoals je op de foto’s kunt zien hadden we nog twee special guests: Karsten Kroon en Bram Tankink.

Dit zorgde voor de nodige hilariteit en een hele goede sfeer. Het eindresultaat is te beluisteren in een 2-delige serie.

Luister hier deel 1 en hier deel 2. Veel plezier en tot de volgende opname!