logo Kaptein tweewielers
Live Slow Ride Fast podcast – Episode 48

Op donderdagavond 19 december was Kaptein Tweewielers voor alweer de vierde keer gastheer van de Live Slow Ride Fast podcast!

Voor wie deze podcast nog niet kent een korte introductie. Gastheer van de show is Stefan Bolt, trouwe klant bij Kaptein. Samen met ex-wielrenner Laurens ten Dam bespreken ze alles wat met wielrennen en gravellen te maken heeft. Koers, voeding, training, materiaal, routes: you name it! En je hoort de laatste geruchten uit het peloton. Een geniale podcast die je gewoon moet luisteren.

Deze editie was legendarisch! Voor een groot publiek werd eerst de film Transit van Laurens ten Dam vertoond. Hierin zie je hoe hij in een dag van “pro bike racer” naar “pro adventurer” transformeert. Ondertussen genoot iedereen van lekkere hapjes en de biertjes van Troost. Daarna volgde de opname van de podcast met Thomas Dekker als gast. Een doorgewinterde podcastveteraan. Een man die het klappen van de zweep kent, door de wol geverfd is en weet waar Abraham de mosterd haalt om zijn bitterbal in te dippen. Dit keer analyseert hij niet de koers maar zijn eigen carrière. Want Lau en hij gaan way back. Van Siem Lust, een mechanieker avant la lettre, tot het moment waarop de mores van het peloton zorgde voor een tweedeling in beider levens. En hoe zit het met die weddenschap voor volgend jaar over Egmond-Pier-Egmond? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast Podcast.

Het was weer een topavond en iedereen heeft volle bak genoten! We kijken uit naar de volgende episode!