logo Kaptein tweewielers
Live Slow Ride Fast podcast – Episode 48

Op donderdagavond 19 december was Kaptein Tweewielers voor alweer de vierde keer gastheer van de Live Slow Ride Fast podcast!

Voor wie deze podcast nog niet kent een korte introductie. Gastheer van de show is Stefan Bolt, trouwe klant bij Kaptein. Samen met ex-wielrenner Laurens ten Dam bespreken ze alles wat met wielrennen en gravellen te maken heeft. Koers, voeding, training, materiaal, routes: you name it! En je hoort de laatste geruchten uit het peloton. Een geniale podcast die je gewoon moet luisteren.

Deze editie was legendarisch! Voor een groot publiek werd eerst de film Transit van Laurens ten Dam vertoond. Hierin zie je hoe hij in een dag van “pro bike racer” naar “pro adventurer” transformeert. Ondertussen genoot iedereen van lekkere hapjes en de biertjes van Troost. Daarna volgde de opname van de podcast met Thomas Dekker als gast. Een doorgewinterde podcastveteraan. Een man die het klappen van de zweep kent, door de wol geverfd is en weet waar Abraham de mosterd haalt om zijn bitterbal in te dippen. Dit keer analyseert hij niet de koers maar zijn eigen carrière. Want Lau en hij gaan way back. Van Siem Lust, een mechanieker avant la lettre, tot het moment waarop de mores van het peloton zorgde voor een tweedeling in beider levens. En hoe zit het met die weddenschap voor volgend jaar over Egmond-Pier-Egmond? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast Podcast.

Het was weer een topavond en iedereen heeft volle bak genoten! We kijken uit naar de volgende episode!

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost deze verbouwing, inrichting en verhuizing in één! Maar wat zijn we trots op het resultaat. We hebben met onze nieuwe shop echt iets unieks neergezet in Nederland.Dit willen we graag met jou vieren. En wel op vrijdag 9 juni! Op deze dag ben je van harte welkom om onze nieuwe winkel én werkplaats te bewonderen.

Deze dag staat in het teken van samen fietsen en genieten! Sluit vooral aan bij de volgende ritten:Coffee Club Ride 

  • Ongeveer 40 kilometer
  • Eén groep van 30-32 km/h gemiddeld
  • 06:30 vertrek vanaf Cafe Vrijdag
  • Koffie en klein ontbijt bij Kaptein na de rit
KCC x Etxeondo & Friends VrijMiRide 
  • Ongeveer 65 kilometer
  • Meerdere groepen met verschillende snelheden
  • 15:00 pre-ride snacks en om 15:30 vertrek vanaf Kaptein Tweewielers
  • 17:30 post-ride snacks
Om 18:00 begint het officiële openingsfeest en proosten we samen op onze nieuwe shop. Het bier staat koud, we hebben lekkere wijn in huis en uiteraard verschillende hapjes en snacks. Het feestje zal tot ongeveer 21:00 duren. Dus kom gezellig langs om dit samen met ons te vieren! Ook als je niet meefietst ben je van harte welkom.Tot vrijdag 9 juni!