logo Kaptein tweewielers
Live Slow Ride Fast podcast – Episode 48

Op donderdagavond 19 december was Kaptein Tweewielers voor alweer de vierde keer gastheer van de Live Slow Ride Fast podcast!

Voor wie deze podcast nog niet kent een korte introductie. Gastheer van de show is Stefan Bolt, trouwe klant bij Kaptein. Samen met ex-wielrenner Laurens ten Dam bespreken ze alles wat met wielrennen en gravellen te maken heeft. Koers, voeding, training, materiaal, routes: you name it! En je hoort de laatste geruchten uit het peloton. Een geniale podcast die je gewoon moet luisteren.

Deze editie was legendarisch! Voor een groot publiek werd eerst de film Transit van Laurens ten Dam vertoond. Hierin zie je hoe hij in een dag van “pro bike racer” naar “pro adventurer” transformeert. Ondertussen genoot iedereen van lekkere hapjes en de biertjes van Troost. Daarna volgde de opname van de podcast met Thomas Dekker als gast. Een doorgewinterde podcastveteraan. Een man die het klappen van de zweep kent, door de wol geverfd is en weet waar Abraham de mosterd haalt om zijn bitterbal in te dippen. Dit keer analyseert hij niet de koers maar zijn eigen carrière. Want Lau en hij gaan way back. Van Siem Lust, een mechanieker avant la lettre, tot het moment waarop de mores van het peloton zorgde voor een tweedeling in beider levens. En hoe zit het met die weddenschap voor volgend jaar over Egmond-Pier-Egmond? Je hoort het allemaal in de Live Slow Ride Fast Podcast.

Het was weer een topavond en iedereen heeft volle bak genoten! We kijken uit naar de volgende episode!

Beste klant,

Je bent van harte welkom in onze winkel en werkplaats. We vragen je wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 3 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je fiets zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear customer,

You are welcome in our shop and workshop, but we ask you kindly to respect our rules:

  • Maximum 1 customer at the same time in the workshop and maximum 3 customers at the same time in the store. Is the door closed? Then wait outside until it's your turn.
  • Are you coming for the workshop? Then take the entrance at Rhijnvis Feithstraat 49. Please note! At this time you cannot come by with your bike without an appointment. Call us to schedule a repair.
  • Please keep 1.5 meters distance and stay behind the counter. Respect our staff and yourself! Let's stay healthy!!
  • We only accept PIN payments and no cash.

We try to keep our service level high, but in some cases it can be somewhat less than expected. We try our best for you lovely people!!

Regards Team Kaptein