logo Kaptein tweewielers
Kaptein Cycling Club (KCC)

“Waarom starten we zelf eigenlijk geen nieuwe wielervereniging?”. Een idee dat al vaak in de vroege ochtend op de fiets besproken werd tussen Stoff en Daan. Amsterdam ademt fietsen. Van fietsenwinkels tot fietskleding winkels. De community blijft groeien en wordt steeds internationaler. Wat er nog wel mist is een coole club, die leuke events en activiteiten organiseert maar vooral ook: in een mooie kit rijdt! En die club is er nu.


Na wekenlang brainstormen en overleggen werd het eind vorig jaar tijd om concrete stappen te zetten om deze droom te verwezenlijken. Na het idee te hebben voorgelegd binnen Kaptein was Miel meteen onboard om te helpen. Ook Jeffrey vond het een goed idee, om het te koppelen aan Kaptein Tweewielers.

Zes maanden later, na vele uren, het werken met een notaris, opzetten van statuten, bouwen van een website en logo is het dan zover! Begin maart zijn wij live gegaan met de nieuwe wielervereniging in Amsterdam: Kaptein Cycling Club!

Ons doel? Een internationale community creëren voor alle mensen die dezelfde passie delen: fietsen! Daarbij willen we nuttige partnerships aangaan en de leden daadwerkelijk wat bieden. Het dragen van een hoge kwaliteit en mooie design kit is daarbij cruciaal!


Na een succesvolle eerste fase, waarbij zo’n 65 leden lid werden, zijn wij achter de schermen druk bezig om meer leden toe te laten en partnerships verder uit te breiden zoals: Live Slow Ride Fast, Laka fietsverzekeringen, massages, korting bij Kaptein, Koersplaat, and the list goes on! Daarnaast hebben we Etxeondo als kledingsponsor waarmee we een hoge kwaliteit team kit gaan customizen.


Wij kunnen niet wachten om samen met jou in Amsterdam rond te rijden en vele leuke evenementen te organiseren! Bar Bistro Belleami is ons clubhuis waar wij al meerdere malen hebben genoten van een biertje, lunch, diner en snacks na een rit. 


Ben jij op zoek naar een leuke groep fietsers om samen mee te fietsen, aan events mee te doen of gewoon gezellig een biertje mee te doen? Schrijf je dan nu in! Alle niveaus, achtergronden en talen zijn welkom! Voor meer informatie ga naar de website.