logo Kaptein tweewielers
Route – Gravel

Het dichtstbijzijnde gravel walhalla vanuit Amsterdam is de Utrechtse Heuvelrug. Deze route gaat over de mooiste gravel paden. Vooral in de herfst is het erg mooi vanwege de kleuren in het bos.

Deze route wordt ook wel de “Cees Bol Classic” genoemd. Het zijn de favoriete trainingskilometers van de Sunweb-renner die hij vaak samen met o.a. Niki Terpstra en Laurens ten Dam rijdt. De LtD with Friends ride gaat over dezelfde route.

Gravel

Via Muiden gaat het de stad uit om net voorbij Naarden de eerste gravel paadjes op te pakken. Vanaf hier is het ruim 50 kilometer gravel! Onderweg kom je door Lage Vuursche waar genoeg pannenkoeken restaurants zitten om de koolhydraten weer aan te vullen. De echte diehards kunnen ook nog een rondje over het MTB parcours doen wat daar ligt.

Heide

Uiteindelijk schiet je ten noorden van Hilversum weer de polder in om via de Ankeveensche plassen weer richting de hoofdstad te rijden. Have fun!

Onze werkplaats is open, winkelen op afspraak!

Winkelen kan gelukkig weer! Onze werkplaats is ook geopend voor reparaties en onderhoud. Je kan je fiets afgeven op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op: we werken uitsluitend op afspraak.

Our workshop is open, shopping on appointment!

Fortunately, shopping is possible again! Our workshop is also open for repairs and maintenance. You can drop off your bike at Rhijnvis Feithstraat 49. Pay attention: we work on appointment only.