logo Kaptein tweewielers
Route – Gravel

Het dichtstbijzijnde gravel walhalla vanuit Amsterdam is de Utrechtse Heuvelrug. Deze route gaat over de mooiste gravel paden. Vooral in de herfst is het erg mooi vanwege de kleuren in het bos.

Deze route wordt ook wel de “Cees Bol Classic” genoemd. Het zijn de favoriete trainingskilometers van de Sunweb-renner die hij vaak samen met o.a. Niki Terpstra en Laurens ten Dam rijdt. De LtD with Friends ride gaat over dezelfde route.

Gravel

Via Muiden gaat het de stad uit om net voorbij Naarden de eerste gravel paadjes op te pakken. Vanaf hier is het ruim 50 kilometer gravel! Onderweg kom je door Lage Vuursche waar genoeg pannenkoeken restaurants zitten om de koolhydraten weer aan te vullen. De echte diehards kunnen ook nog een rondje over het MTB parcours doen wat daar ligt.

Heide

Uiteindelijk schiet je ten noorden van Hilversum weer de polder in om via de Ankeveensche plassen weer richting de hoofdstad te rijden. Have fun!

Corona maatregelenEN

Beste klanten EN,

Het Corona virus houdt ook ons in de greep! Zolang we kunnen blijven we open, maar we vragen jullie wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je reparatie zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Bikefittingen gaan niet door tot nader bericht.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein