logo Kaptein tweewielers
FortX wedstrijd

Op zondag 24 oktober 2021 werd er op het forteiland IJmuiden een gravel/cross wedstrijd georganiseerd door Visker Cycles. Een unieke locatie die deel uitmaakt van de stelling van Amsterdam. De wedstrijd werd op het eiland en in het fort gereden. Uiteraard konden we daar als Kaptein niet ontbreken. We hebben aan twee races meegedaan: de classic race en de 3-uurs estafette. Daarnaast stonden we er met een kraampje om onze merchandise te promoten.

Het was een fantastische dag op een unieke locatie met ook nog eens een lekker zonnetje. Het parcours was heel gaaf, met veel technische passages en zelfs een heel stuk door het fort. Uiteindelijk hebben we in de 3-uurs estafette een mooie derde plek weten te bemachtigen! Voor een impressie check dit filmpje of de foto’s en filmpje hieronder.

Beste klant,

Je bent van harte welkom in onze winkel en werkplaats. We vragen je wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 3 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je fiets zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear customer,

You are welcome in our shop and workshop, but we ask you kindly to respect our rules:

  • Maximum 1 customer at the same time in the workshop and maximum 3 customers at the same time in the store. Is the door closed? Then wait outside until it's your turn.
  • Are you coming for the workshop? Then take the entrance at Rhijnvis Feithstraat 49. Please note! At this time you cannot come by with your bike without an appointment. Call us to schedule a repair.
  • Please keep 1.5 meters distance and stay behind the counter. Respect our staff and yourself! Let's stay healthy!!
  • We only accept PIN payments and no cash.

We try to keep our service level high, but in some cases it can be somewhat less than expected. We try our best for you lovely people!!

Regards Team Kaptein