logo Kaptein tweewielers
FortX wedstrijd

Op zondag 24 oktober 2021 werd er op het forteiland IJmuiden een gravel/cross wedstrijd georganiseerd door Visker Cycles. Een unieke locatie die deel uitmaakt van de stelling van Amsterdam. De wedstrijd werd op het eiland en in het fort gereden. Uiteraard konden we daar als Kaptein niet ontbreken. We hebben aan twee races meegedaan: de classic race en de 3-uurs estafette. Daarnaast stonden we er met een kraampje om onze merchandise te promoten.

Het was een fantastische dag op een unieke locatie met ook nog eens een lekker zonnetje. Het parcours was heel gaaf, met veel technische passages en zelfs een heel stuk door het fort. Uiteindelijk hebben we in de 3-uurs estafette een mooie derde plek weten te bemachtigen! Voor een impressie check dit filmpje of de foto’s en filmpje hieronder.

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost deze verbouwing, inrichting en verhuizing in één! Maar wat zijn we trots op het resultaat. We hebben met onze nieuwe shop echt iets unieks neergezet in Nederland.Dit willen we graag met jou vieren. En wel op vrijdag 9 juni! Op deze dag ben je van harte welkom om onze nieuwe winkel én werkplaats te bewonderen.

Deze dag staat in het teken van samen fietsen en genieten! Sluit vooral aan bij de volgende ritten:Coffee Club Ride 

  • Ongeveer 40 kilometer
  • Eén groep van 30-32 km/h gemiddeld
  • 06:30 vertrek vanaf Cafe Vrijdag
  • Koffie en klein ontbijt bij Kaptein na de rit
KCC x Etxeondo & Friends VrijMiRide 
  • Ongeveer 65 kilometer
  • Meerdere groepen met verschillende snelheden
  • 15:00 pre-ride snacks en om 15:30 vertrek vanaf Kaptein Tweewielers
  • 17:30 post-ride snacks
Om 18:00 begint het officiële openingsfeest en proosten we samen op onze nieuwe shop. Het bier staat koud, we hebben lekkere wijn in huis en uiteraard verschillende hapjes en snacks. Het feestje zal tot ongeveer 21:00 duren. Dus kom gezellig langs om dit samen met ons te vieren! Ook als je niet meefietst ben je van harte welkom.Tot vrijdag 9 juni!