logo Kaptein tweewielers
Route – Dijkjes

Dit is een mooie sightseeing route. Je komt over smalle en soms onoverzichtelijke paden. Supermooi, maar wel opletten dus. Deze route is niet echt geschikt voor hardrijders.

Voor deze route pak je eerst de pont bij het Centraal Station. Via het Twiske rij je richting het westen door Oostzaan en Zaandam richting Assendelft.

Langs de Zeedijk vind je een oude buskruitmagazijn uit 1895. Dit maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed). Dit is overigens ook een mooie route die binnenkort op ons blog komt.

Bij het Uitgeestermeer aangekomen kun je linksaf de haven in naar het restaurant Havenrijk. Hier kun je onder het genot van een bakje koffie en appeltaart de watersport sfeer opsnuiven. De route gaat verder over een smal pad langs het meer dat uiteindelijk uitkomt bij een oude molen. Deze molen heet de Woudaap en is gebouwd in 1651.

Hierna ga je door Wormerveer waarna je weer langs prachtig Hollands landschap je weg vervolgt richting Ilpendam. Je kunt je nauwelijks voorstellen hoeveel water je tijdens deze route tegenkomt.

Het laatste water wat je met de pont oversteekt is het IJ. Via het centrum van Amsterdam terug naar Kaptein Tweewielers op de Overtoom. Veel plezier met deze prachtige route!

Corona maatregelenEN

Beste klanten EN,

Het Corona virus houdt ook ons in de greep! Zolang we kunnen blijven we open, maar we vragen jullie wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je reparatie zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Bikefittingen gaan niet door tot nader bericht.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein