logo Kaptein tweewielers
Custom bikepacking tassen

Bikepacking is afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. En dan bedoelen we niet een tourfiets die je volhangt met tassen aan een bagagedrager. Nee, een stoere gravelbike waar je tassen aan het stuur, zadelpen en in het frame hangt. En omdat elke centimeter benut moet worden om zoveel mogelijk mee te nemen zijn de broers Mickey en Mathew hun eigen tassen gaan maken. Zo kan je dus je eigen, unieke tas op maat laten maken voor jouw fiets. En het mooie is: de tassen worden in Amsterdam gemaakt!

Het zijn twee jonge broers gedreven door de liefde en passie die ze hebben voor fietsen en bikepacking. Het was hun droom om tassen van de hoogste kwaliteit te produceren. En deze droom is uitgekomen. Bij hun bedrijf Custom Merit Gear hebben ze de afgelopen 3 jaar gewerkt aan het ontwerpen, naaien en perfectioneren van op maat gemaakte bikepacking tassen.

Elke tas die de werkplaats verlaat, wordt persoonlijk aangeraakt door Mickey’s handen. Het is echt een kwaliteitsproduct wat uitsluitend gebruik maakt van de beste en meest duurzame materialen. Daarnaast wordt er goed nagedacht over de functionaliteit en stijl.

Wil je ook zo’n op maat gemaakte tas? Stuur ons even een berichtje of bel met de winkel.