logo Kaptein tweewielers
Custom bikepacking tassen

Bikepacking is afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. En dan bedoelen we niet een tourfiets die je volhangt met tassen aan een bagagedrager. Nee, een stoere gravelbike waar je tassen aan het stuur, zadelpen en in het frame hangt. En omdat elke centimeter benut moet worden om zoveel mogelijk mee te nemen zijn de broers Mickey en Mathew hun eigen tassen gaan maken. Zo kan je dus je eigen, unieke tas op maat laten maken voor jouw fiets. En het mooie is: de tassen worden in Amsterdam gemaakt!

Het zijn twee jonge broers gedreven door de liefde en passie die ze hebben voor fietsen en bikepacking. Het was hun droom om tassen van de hoogste kwaliteit te produceren. En deze droom is uitgekomen. Bij hun bedrijf Custom Merit Gear hebben ze de afgelopen 3 jaar gewerkt aan het ontwerpen, naaien en perfectioneren van op maat gemaakte bikepacking tassen.

Elke tas die de werkplaats verlaat, wordt persoonlijk aangeraakt door Mickey’s handen. Het is echt een kwaliteitsproduct wat uitsluitend gebruik maakt van de beste en meest duurzame materialen. Daarnaast wordt er goed nagedacht over de functionaliteit en stijl.

Wil je ook zo’n op maat gemaakte tas? Stuur ons even een berichtje of bel met de winkel.

Beste klant,

Je bent van harte welkom in onze winkel en werkplaats. We vragen je wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 3 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je fiets zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear customer,

You are welcome in our shop and workshop, but we ask you kindly to respect our rules:

  • Maximum 1 customer at the same time in the workshop and maximum 3 customers at the same time in the store. Is the door closed? Then wait outside until it's your turn.
  • Are you coming for the workshop? Then take the entrance at Rhijnvis Feithstraat 49. Please note! At this time you cannot come by with your bike without an appointment. Call us to schedule a repair.
  • Please keep 1.5 meters distance and stay behind the counter. Respect our staff and yourself! Let's stay healthy!!
  • We only accept PIN payments and no cash.

We try to keep our service level high, but in some cases it can be somewhat less than expected. We try our best for you lovely people!!

Regards Team Kaptein