logo Kaptein tweewielers
Onze nieuwe exclusieve fietskleding

Met veel trots presenteren we onze nieuwe Amsterdam City Slickers kit! Op dinsdagavonden rijden de City Slickers altijd haar rondjes. Met de befaamde sprintjes en bier na afloop. Vanaf nu kan dat nog gesoigneerder met deze prachtige Etxeondo kit. Deze week zijn de kits binnen gekomen, vers uit de fabriek in Baskenland. Etxeondo is net als Kaptein een familiebedrijf met uitsluitend de beste producten en goede service en wij mogen als eerste zaak een eigen Etxeondo lijn voeren. We hebben gekozen voor een mooi, strak en exclusief ontwerp. Wil jij ook de trotse eigenaar worden? Dat kan uiteraard! We verkopen ze als complete kit voor € 288,- en ze zijn verkrijgbaar in de maten M, L en XL. Kom gerust langs in de winkel voor een pas sessie.  Hieronder staan een paar foto’s van het handmatige productieproces.

Onze werkplaats is open, winkelen op afspraak!

Winkelen kan gelukkig weer! Onze werkplaats is ook geopend voor reparaties en onderhoud. Je kan je fiets afgeven op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op: we werken uitsluitend op afspraak.

Our workshop is open, shopping on appointment!

Fortunately, shopping is possible again! Our workshop is also open for repairs and maintenance. You can drop off your bike at Rhijnvis Feithstraat 49. Pay attention: we work on appointment only.