logo Kaptein tweewielers
Amsterdam City Slickers

Amsterdam City Slickers

Amsterdam City Slickers

Wij zijn liefhebbers van de fiets. Stadsmensen die er graag met elkaar op uit trekken. Gedurende de lente en zomer elke dinsdagavond op de racefiets. Om af te koelen een gezellig biertje op het terras.

In het weekend organiseren we ook race, gravel en MTB ritten. In de herfst en winter gaan we dinsdagavond met de gravel fiets of MTB op pad. Wil je meerijden? Laat het ons weten!


This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for amsterdamcityslickers needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page


Corona maatregelenEN

Beste klanten EN,

Het Corona virus houdt ook ons in de greep! Zolang we kunnen blijven we open, maar we vragen jullie wel om onze regels te respecteren:

  • Maximaal 1 klant tegelijkertijd in de werkplaats en maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel. Is de deur gesloten? Wacht dan buiten totdat je aan de beurt bent.
  • Kom je voor de werkplaats? Neem dan de ingang op de Rhijnvis Feithstraat 49. Let op! Je kunt op dit moment niet langskomen met je reparatie zonder afspraak. Bel ons om een reparatie in te plannen.
  • Bikefittingen gaan niet door tot nader bericht.
  • Houd alstublieft 1,5 meter afstand en blijf achter de balie. Heb respect voor ons personeel en voor jezelf! Let’s stay healthy!!
  • We accepteren alleen nog maar PIN betalingen en geen contant geld.

We proberen ons serviceniveau hoog te houden, maar het gaat waarschijnlijk in sommige gevallen niet lukken zoals jullie van ons gewend zijn. We doen ons best lieve mensen!!

Groeten Team Kaptein