logo Kaptein tweewielers
Winterbeurt

Winterbeurt

Vanaf 1 november 2023 is het weer zo ver! Verwen je fiets met een lekkere winterbeurt. Deze speciale kortingsactie loopt tot en met 29 februari 2024. Een afspraak maak je eenvoudig met onze online planner. Je kan ook bellen met de werkplaats op 020 612 64 93 en dan kiezen voor optie 2.

Fiets wordt volledig gedemonteerd en weer geassembleerd
Onderdelen uitgebreid gereinigd, ontvet en gesmeerd waar nodig
Aandrijving gereinigd, ontvet en gecontroleerd op slijtage/vervangen
Remmen gecontroleerd op slijtage, remvloeistof vervangen/kabel vervangen
Remblokken gecontroleerd op slijtage/vervangen
Derailleurs gecontroleerd op slijtage, updates uitgevoerd
Wielen gericht, spaaknippels gesmeerd, wiellagers gecontroleerd op slijtage/vervangen
Zadelpen, pedalen, bidonhouders gecontroleerd en met vet gemonteerd
Balhoofdlagers gecontroleerd op slijtage/vervangen
Banden gecontroleerd op slijtage/vervangen
Fiets is schoon opgeleverd en behandeld met polish
NORMAAL €275,-
KORTING €50,-
NU €225,-

Extra service: De fiets kan ook behandeld worden met “ProTeam bike care” nano coating. Deze coating zorgt ervoor dat de kleuren in je lak weer tot leven komen! Er wordt een geharde laag gevormd die bestaat uit hydrofobe nano coating die ervoor zorgt dat je frame nadien veel makkelijker schoon te maken is. Dit betekent minder tijd besteden aan poetsen en meer aan fietsen. Normaal kost dit €50,- en nu voor €35,-.

Voor mountainbikes zijn de kosten voor een winterbeurt normaal €365,- maar nu €299,-. Dit komt doordat we dan ook te maken hebben met dempers en scharnierpunten die meer aandacht nodig hebben. Let op: Dit is geen vork of demper service! Wil je service aan je vork of demper laten uitvoeren? Wij kunnen vrijblijvend een kostenindicatie en levertijd doorgeven.

Je kan de winterbeurt ook uitbreiden met andere reparaties. Bijvoorbeeld een ander stuur monteren of een wielset tubeless maken. Zie hiervoor onze interactieve prijslijst.