Cycleops the Hammer

€1,299.99

Product Informatie

Met de CycleOps Hammer Direct Drive Smart Trainer ben je in staat om elk type buitenrit nu na te simuleren. Van rustige ritjes en lopende klimmetjes tot aan pijnlijke kuitenbijters met hellingspercentages van 20%. Daarnaast heb je met deze trainer niet langer meer last van slijtage aan je banden. 

Dit gebeurt door middel van het indrukwekkende 9 kilo wegende vliegwiel, dat met precisie is gebalanceerd waardoor de ritten net zo aanvoelen als buiten. Geen enkele andere trainer op de markt is hier toe in staat. Bovendien zijn grote verschillen in weerstand direct binnen handbereik vanwege de innovatieve, snel reagerend elektromagnetisch schakelsysteem dat met maximaal 64 decibel ook nog eens zeer stil is. 

Maar dat is nog steeds niet alles. Vanwege de Hammer’s revolutionaire as compatibiliteit heb je de keuzevrijheid om elk soort fiets met een steekas en snelspanner te gebruiken. Hiermee is de Hammer ook klaar voor de toekomst. Monteer een cassette op de Hammer, haal je achterwiel uit je fiets en plaats deze op de trainer. Verbind vervolgens met je favoriete virtuele trainingssoftware en ‘prepare to Hammer away’. 

Product Code: CYC9T1EX91

 

Mobile Site